+31 (0)6 3123 6805
info@therightangle.nl

Engels copywriting en editing

Wanneer je meer nodig hebt dan een marketing bedrijf

Copywriting in het Engels

Wil je jouw bedrijf uitbreiden voor een Engelssprekend publiek en ervoor zorgen dat jouw teksten aantrekkelijk en acceptabel zijn voor native lezers?
Of het nu gaat om alledaagse of technische taal in webteksten, artikelen of persberichten, wij zullen perfecte, op-maat gemaakte, copy maken om aan jouw behoeften te voldoen.

Redactie van Engelstalige teksten

Je spreekt vloeiend Engels en bent heel bereid om je eigen Engelse teksten te schrijven, maar weet dat één kleine fout jouw geloofwaardigheid kan schaden.
Een controle door een Engelse native speaker, bijv. voor interpunctie, grammatica, stijl en consistentie, zal je op je gemak laten voelen.

Vertaling naar het Engels

Brits, Amerikaans of internationaal Engels. Waarom maakt het uit wat je gebruikt?

Als je doelgroep voornamelijk Brits of Amerikaans is, is de keuze eenvoudig. Als je doelgroep echter internationaal of voornamelijk niet-moedertaalsprekend Engels is, moet het taalgebruik mogelijk gemakkelijker te begrijpen zijn. Dit is het concept van ‘internationaal’ Engels, dat idioom neigt te vermijden en kan gezien worden als een vereenvoudigde vorm van Engels.

Als copywriters met ervaring met het schrijven in al deze stijlen, kunnen we boeiende vertalingen maken van het Nederlands tot welke vorm van het Engels die ook geschikt is voor jouw publiek.

Technische copywriting voorbeelden


Een heel tijdschrift


Een artikel


Een brochure en taglines

Call Now Button