+31 (0)6 3123 6805
info@therightangle.nl

Looking for the right angle?

Looking at something from the right angle brings it into focus
Telling your story with the right angle gets attention
Delivering your message to the right people achieves results

KLEINE STAPPEN OM UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

U wilt uw bedrijf uitbreiden, maar weet niet zeker of u managementconsultants erbij wilt betrekken, om uw bedrijfsstrategie te verfijnen, of een marketingbedrijf om uw boodschap ‘out there’ te krijgen.

IS CONTENT DE SLEUTEL?

U hoort dat marketingcontent en automatisering centraal staan maar u hebt hulp nodig om uw verhaal te verfijnen en het aan de juiste mensen te vertellen.

ERVARING

Met meer dan 30 jaar internationale ervaring vormt The Right Angle een eenvoudige one-stop-shop op het gebied van B2B-marketing en het creëren van content; het ontwikkelen van strategie en waardeproposities; en sales enablement om u te helpen met het realiseren van uw ambities.

The Right Angle is een one-stop-resource waarmee bedrijven binnen en buiten Nederland kunnen groeien.

Het lijkt erop dat u alle informatie en advies die u nodig hebt op internet kan vinden. Heeft u de tijd daarnaar te kijken en te beslissen wat logisch is voor uw bedrijf? Ervaring kan ook een verschil maken

Wat we leveren

Wij helpen u in te zien wat u nodig hebt
om het voor elkaar te krijgen

ONTWIKKELING VAN BUSINESS STRATEGIE

U wilt uw bedrijf naar het volgende niveau tillen, maar erkent dat u misschien wat hulp nodig hebt bij het opvullen van de gaten in uw doelen en strategieën, bij voorkeur zonder het gebruik van dure ‘Management Consultants’. Wij begeleiden en faciliteren uw persoonlijke tocht.

BOEIENDE INHOUD EN COPY

Artikelen, brochures, advertenties …. We helpen u uw boodschap en content te verfijnen, speciaal voor technische onderwerpen, in het beste Engels dat bij uw doelgroep past.

Lees verder
ZAKELIJKE VAARDIGHEDEN TRAINING

Wij kunnen u helpen met cultuurverschillen om te gaan, met het gebruik van geavanceerde probleemoplossende technieken en zelfs met commerciële vaardigheden, zoals hoe u moet presenteren en wanneer u om de ‘order’ moet vragen.

ZAKELIJK ENGELS

U moet / wilt zaken doen in het buitenland, maar u voelt u in het nadeel omdat uw Engels tot een hoger niveau ontwikkeld zou kunnen worden. Wij bieden op maat gemaakte cursussen aan, die voor u relevant zullen zijn.

Lees verder

Stuur een e-mail of bel voor een gratis consult

Over

Clive Davis

Business Growth Specialist

Clive is een Britse expat die sinds 2003 in Nederland woont en werkt. Hij begon als…

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

The Right Angle supported us when we were tendering for an important contract for art appraisal services. Originally the task was for high quality English correction and editing, however with his quick grasp of our business, commercial background and eye for detail, Clive also provided invaluable advice thus enabling us to create a compelling offer.

Erik Paol BA MRICS

Maatschap Waardewerk

Laatste nieuws

Het gaat om wat u zegt, hoe u het zegt én tegen wie u het zegt

Taal en cultuur

Taal en cultuur. Hoe beïnvloeden ze zakendoen? Zonder twijfel is de taal een integraal onderdeel van de cultuur en identiteit van een natie. Of u het nu leuk vindt of[…]

Read more

Generalisten en specialisten

Generalisten en specialisten. Zijn beide nodig om een bedrijf te laten groeien in het internettijdperk? Oxford Dictionaries definieert een generalist als “een persoon die competent is in meerdere gebieden of[…]

Read more

Contact

Bel: +31 (0) 6 3123 6805
Email: info@therightangle.nl
of gebruik dit formulier

    Please contact me by completing the following:

    Call Now Button